slide_bed1.jpgslide_bloem1.jpgslide_bloem2.jpgslide_bloempaars1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_sleenerzand1.jpgslide_tuinpad1.jpgslide_tuinpad2.jpgslide_vaas1.jpgslide_vaas2.jpg

OVER MIRJAM


MirjamRoedolf2019a
Looking into the eyes of others,
seeing beyond one's mental projections,
judgements and fears,
a presence is recognised that doesn't belong
to education, race or gender.
It cannot be described.
It cannot be defined.
Once confirmed
as our own Supreme Self,
we cannot fail
to recognise It in all.

- Mooji -

Stilte is de ruimte waar ik wakker word,
waarin ik mijn ogen open en zie wat wezenlijk is.
 
- Anselm Grün - 

Mijn naam is Mirjam Roedolf. Ik ben geboren in 1968 en ben opgeleid tot HBO-maatschappelijk werkende. Daarnaast volg(de) ik diverse opleidingen en cursussen, o.a. holistische massage, holistic pulsing, access bars en stembevrijding. Ik ben werkzaam geweest in de psychiatrie, de verstandelijk gehandicaptensector, de ouderenzorg, als MEE-consulente en als vrijwilliger in een hospice. 

In 2010 ben ik vanuit het drukke westen naar het idyllische Wezup verhuisd. Hier verwezenlijk ik mijn droom, namelijk het bieden van een thuishaven voor mensen met of zonder beperking. Het is voor mij een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan de ontspanning, onhaasting, bezinning en bewustwording van mijn gasten. Niets menselijk is mij vreemd. Veiligheid en onvoorwaardelijke acceptatie zijn mijn basisinstrumenten. Mijn inspiratie haal ik onder andere uit zingen, wandelen, lezen, koken, tuinieren en reizen. Maar ook uit het bijwonen van satsangs en (stilte)retraites in binnen- en buitenland, o.a. bij Mooji, Paul Hurcomb en Jan Kortie.

Joomla templates by a4joomla