slide_bed1.jpgslide_bloem1.jpgslide_bloem2.jpgslide_bloempaars1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_sleenerzand1.jpgslide_tuinpad1.jpgslide_tuinpad2.jpgslide_vaas1.jpgslide_vaas2.jpg

 INDIVIDUELE RETRAITE

retraite boeddha1retraite amathist1STILTE, RUST, ONTSPANNING EN BEZINNING

Een individuele retraite vormt een mooi tegenwicht voor het drukke dagelijkse bestaan. Het biedt volop gelegenheid om tot rust te komen, energie op te doen en opnieuw geïnspireerd te raken. Heb je behoefte aan stilte, rust, ontspanning en bezinning in een landelijke bosrijke omgeving? Dan nodig ik je van harte uit om een (meerdaagse) individuele retraite te boeken.

VERBLIJF

Je bent te allen tijde de enige gast en verblijft op de eerste etage van onze sfeervol verbouwde rietgedekte boerderij uit 1900. Daar heb je privé de beschikking over een slaapkamer, een aparte zitkamer met televisie, koelkastje én een grote moderne badkamer met toilet, douche en apart ligbad. Tevens beschik je over een apart gedeelte van de fraai aangelegde cottagetuin (zie voor een sfeerimpressie het kopje 'bed and breakfast de brink'). De maaltijden (ontbijt en diner) worden geserveerd in de zitkamer of bij mooi weer op het terras buiten. Bij het bereiden van de maaltijden stem ik mij volledig af op jouw wensen en eventuele diëten. 

OPZET RETRAITE EN KOSTEN

De inhoud van de retraite zal geheel op jouw wensen, behoeften en mogelijkheden worden afgestemd. Je kunt denken aan (wandel)coaching, holistische massage, holistic pulsing, stembevrijding, access bars en/of meditatie. Voor een omschrijving hiervan verwijs ik je naar het menu. Daarnaast zullen er natuurlijk voldoende vrije momenten zijn om de mooie omgeving te verkennen, een boek te lezen, een heerlijk warm bad te nemen of te genieten van de tuin.

De vergoeding voor een ééndaagse retraite (24 uur) inclusief overnachting, ontbijt, avondmaaltijd, een sessie naar keuze van een uur en gebruik van een fiets bedraagt euro 185,-. De ervaring leert dat een verblijf van minimaal 3 nachten (3x 24 uur) het meeste effect heeft. De kosten voor een extra sessie bedragen euro 60,- per uur. De aankomst- en vertrektijden zijn in onderling overleg.

KENNISMAKING EN NAZORG

Tijdens een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek bekijken we of er een klik is tussen ons en bespreken we jouw wensen ten aanzien van je verblijf hier (behandelingen / maaltijden). Na de retraite kan ik je per telefoon, skype of email ondersteunen bij de integratie van wat er tijdens of na de retraite is losgekomen.

REVIEWS


Nancy:
 'Bedankt voor de fijne mini-retraite in Wezup, net wat ik nodig had! Vanaf de aankomst, kreeg ik van Mirjam een gevoel van welkom zijn. Zij stemt op een fijne manier af en heeft mij verwend met een aantal behandelingen: holistic pulsing en access bars. Ik ben goed tot rust gekomen, heb genoten van de fijne zitplek in de tuin, de fiets en vooral het gesprek met Mirjam. Ik kom zeker nog terug!'

Ellen: 'Een heerlijke plek om tot rust te komen, los te laten en nieuwe inzichtingen te krijgen. Mirjam voelt goed aan waar behoefte aan is en is prettig en subtiel aanwezig. Het was héél erg fijn......'

Monique: 'Vertragen, stil staan, voelen, mee op de golven, herdefiniëren, berusten, zijn, weten......Dankjewel voor jouw welkom. Aandacht maakt zacht! Liefs, Monique'

Nancy: 'Een prachtige locatie met ruimte voor eigen inzichten. Mirjam heeft mij het gevoel gegeven dat ik compleet mijzelf mag/kan zijn. Alles was op en top verzorgd. Ik heb heerlijk gegeten, genoten van de rust én de persoon die Mirjam is. Ik kon met alles bij haar terecht. Het mooiste wat ik heb meegenomen is dat ik prima alleen kan zijn. Ik ben amper van mijn appartementje af geweest. Alles wat ik nodig had om te ontspannen was aanwezig. Ik raad iedereen aan dit een keer te doen. Dankjewel Mirjam! Ennuh..... die steen draag ik elke dag mij me.' 

Bianca: "Lieve Mirjam, 'Het leven is alleen beschikbaar in het huidige moment'. Ik heb het gezien en gevoeld. Lieve groeten, Bianca."

Caroline: "Lieve Mirjam, Dankje voor jouw aanwezigheid, voor onze spiegels naar elkaar, voor het mij zien, voor je kookkunsten. In alles wat ik van je heb gezien, zit liefde, zorgvuldigheid en aandacht. Dát is wat mensen nodig hebben. Ik heb diep in mijzelf kunnen kijken door jou, door deze plek, door je behandelingen. Dank. Lieve groet, Caroline."

Corien:
"Ik heb bij Mirjam een bijzondere tijd ervaren. Ik ben ontzettend blij dat deze retraite op mijn pad is gekomen. Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven en ging onbevangen richting Drenthe. Ik zou wel zien wat deze retraite mij zou gaan brengen. Na drie nachtjes ben ik met bijzondere bagage weer richting huis gegaan. Mirjam voelt erg goed aan wat je nodig hebt. Door de sessies samen met haar ben ik erg dicht bij mezelf gekomen waaruit ik veel energie heb gehaald. De kracht die ik hierdoor voel kan ik erg goed gebruiken in deze moeilijke fase in mijn leven. Hierdoor is deze retraite van onschatbare waarde voor mij geworden. De accommodatie bij Mirjam is ook geweldig. Gezamenlijk met een heerlijk ontbijt en een avondmaaltijd werd ik echt in de watten gelegd. Nogmaals erg bedankt Mirjam en wellicht tot volgend jaar! Lieve groetjes, Corien."

Barbara: "Lieve Mirjam, heel erg bedankt dat ik de afgelopen dagen bij jou mocht verblijven. Wat een fijne en mooie plek! De rust, maar vooral de ruimte voor mijzelf en het niet 'moeten' waren heel fijn te ervaren. Daarnaast heb ik mij welkom gevoeld en genoten van de gastvrijheid, je luisterende oor en mooie inzichten. Tijdens mijn verblijf had ik steeds deze tekst van een lied in mijn hoofd en vond dat heel mooi, symbolisch en passend: 'Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen. De stroom van een rivier houd je niet tegen, het water vindt er altijd zijn weg omheen.' Op deze mini-retraite heb ik ook een steen verlegd waardoor de stroom van het water nooit meer dezelfde weg zal gaan. Ik heb goed begrepen dat ik degene ben die de stenen kan pakken en verplaatsen om de stroming te veranderen en dat vind ik voor mijzelf een heel mooi gegeven. Dankjewel! Liefs, Barbara."

Angelique:  "Dankbaar kijk ik terug op mijn retraite-dagen bij Mirjam. Op de website staat onder haar naam: 'De Kracht van Persoonlijke Aandacht'. Dit herkende ik zeker als rode draad tijdens mijn verblijf. Zorgvuldig luistert en kijkt Mirjam. Ze hoort, ziet en voelt aan wat jij specifiek nodig hebt en anticipeert daarop. Warm, bescheiden en met respect voor jouw mogelijkheden en grenzen. Ik heb me veilig gevoeld, het was een hele waardevolle ervaring! Dank je wel Mirjam, lieve groet van Angelique."

Marjolein:
 "Lieve Mirjam, bedankt dat ik de afgelopen dagen bij jou in retraite mocht komen. Met mooie sessies, lekker eten, leermomenten en inzichten. Je bent een rustige lieve en zorgzame vrouw. Een vrouw met wijsheid en een warm hart. Ik neem de ervaringen en inzichten mee in mijn dagelijks leven. Vanuit het motto: er is geen goed of fout. Dankjewel voor wie je bent en voor wat je doet. Veel liefs, Marjolein."

Marleen: "Lieve Mirjam, vanuit de grond van mijn hart zeg ik 'dankjewel'. Voor de plek, de rust, de bloemen, de buddha's, de hartjes, het bed en niet te vergeten..... het (h)eerlijke eten. Ik ben niet voor niets deze kant opgestuurd. Wat heb ik geboft. Ook met het mooie weer. Dat maakte dat ik eindelijk weer naar buiten wilde en ook ging. De volwassen Marleen en zeker ook het kind in mij hebben genoten. Ik ben veel sterker dan ik dacht. Graag kom ik nog eens terug. Liefs, Marleen."

Anita: Onlangs vertrok ik voor een retraite naar Wezup. Ik was al een tijdje op zoek naar persoonlijke aandacht omdat ik me al heel lang niet echt goed voelde. Ik voelde dat ik hier iets mee moest doen om vooruit te komen. Al zoekende kwam ik op de site van Mirjam. Ik vond het erg spannend omdat ik al een hele tijd in een klein wereldje leefde en nu van huis ging voor drie nachten. Maar wat een warm ontvangst kreeg ik van Mirjam. Onder het genot van een kop thee en chocola leerden we elkaar wat beter kennen. Mirjam had al heel snel door dat ik vooral wilde ontspannen. Ik koos voor een holistic pulsing sessie. Het was voor mij een openbaring. Ik ontspande direct door de fijne bewegingen die ze met mijn lichaam maakte. Daarna heeft Mirjam heerlijk voor mij gekookt. Wat een verwennerij de 1e dag. Ook de 2e en 3e dag heb ik mogen ervaren hoe lief en doortastend Mirjam is. Ze heeft een luisterend oor en heeft mij zover gekregen dat ik mijzelf stapje voor stapje weer meer ga waarderen. Tijdens de retraite heb ik af en toe een traan gelaten. Het voelde goed om deze te laten gaan. Mirjam heeft geen oordeel over goed of fout maar ze reikt je wel goede handvatten aan waar je iets mee kunt doen. Ik ben zo blij dat ik deze retraite bij Mirjam heb gedaan. Ik kan het iedereen aanraden die er even uit wil met verdieping. Je komt met Mirjam tot fijne gesprekken waar je weer verder op kunt bouwen. Ik kom zeker nog een keer terug. Lieve MIrjam, dankjewel voor je aandacht, de fijne gesprekken, je warmte en het heerlijke eten. Ik heb me echt welkom gevoeld en de kracht van persoonlijke aandacht zeker ervaren. Lieve Groet, Anita Haan."

John en Carina: "We zijn weer volop in de running maar ik wil nog even kwijt dat wij genoten hebben. John voelde zich volledig in de watten gelegd. Aandacht voor hemzelf en in een heerlijk, liefdevol onderkomen en prachtige omgeving. Hij geeft altijd heel veel aan anderen en patiënten. Dus de aandacht voor hemzelf schiet er wel eens bij in. Je stemde je volledig op hem/ons af en het werd een mini-vakantie! Onze gesprekken waren open en geïnspireerd met warme aandacht. Mirjam, het was heerlijk en inspirerend om bij je te zijn! Hartegroet van John en Carina."


Marian:
"Het was weer heel fijn om even in m'n eentje helemaal los te komen van alles, zonder wekker, zonder agenda en zonder afwas. Dankjewel voor je goede zorgen, alles was weer tot in de puntjes verzorgd. De sessies hebben me geraakt. Ik kom graag nog eens terug. Veel liefs, Marian."

Patricia van Kins-Kersbergen: "Heel gastvrij ontvangen en een heerlijke plek om tot rust te komen. Mooie verzorgde kamers en ruime badkamer van alle gemak voorzien. De maaltijden waren erg lekker en gezellig. Ik heb een hele prettige holistic pulsing sessie ontvangen en gesnuffeld in de interessante boekenkast. Er is veel te doen in de omgeving, mooie wandeling gemaakt en naar Orvelte geweest. De kers op de taart is Ussi, de poes, wat een lieverd. Kortom een heel fijn adres van hele lieve en hartelijke mensen, ik kom graag nog eens terug !!"

Anoniem:
"Ontzettend bedankt voor het gastvrije onthaal en verblijf. Match, klik, vrij stromen van energie. Fijne gesprekken en subtiele coaching. Precies goed en meer dan verwacht. Bedankt voor de heerlijke tijd!"

T. Bak:
"Lieve Mirjam, Je hebt hier zorgvuldig en liefdevol een hele fijne plek gecreëerd. Wat is het fijn hier even tot mezelf en tot rust te komen en daarnaast te genieten van je warmte, gastvrije onthaal, lekkere eten, goede gesprekken en mooie tuin. Bijzonder was mijn eerste kennismaking met holistic pulsing."

Marian van den Beuken:
"Lieve Mirjam, het was heerlijk om bij je te zijn en me door jou te laten verwennen. Ook de massage was top. Ik kom graag weer een keer terug."

Anoniem:
"Mooie vrouw, Wat een rustige plek! Zo vol zorg en attentheid ingericht. Een heerlijke plek om jezelf bijeen te rapen. Ik houd het als dierbaar in mijn herinnering."

Anita Bouwman-Kerkhof:
"We hebben een heel bijzonder weekend gehad. Een ontroerende sessie en een prachtige wandeling naar de krachtige plekken in de oerbossen in de omgeving. We voelden ons heel welkom en speciaal. Mirjam, heel hartelijk bedankt."

Joomla templates by a4joomla