slide_bloem1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_tuinpad2.jpg

INDIVIDUELE RETRAITE


retraite boeddha1 retraite amathist1STILTE, RUST, ONTSPANNING EN BEZINNING

Een individuele retraite vormt een mooi tegenwicht voor het drukke dagelijkse bestaan. Het biedt volop gelegenheid om tot rust te komen, energie op te doen en opnieuw geïnspireerd te raken. Heb je behoefte aan stilte, rust, ontspanning en bezinning in een landelijke bosrijke omgeving? Dan nodig ik je van harte uit om een (meerdaagse) individuele retraite te boeken.

VERBLIJF

Je bent te allen tijde de enige gast en verblijft op de eerste etage van een sfeervol verbouwde rietgedekte boerderij uit 1900. Daar heb je privé de beschikking over een slaapkamer, een aparte zitkamer met televisie, koelkastje en wifi én een grote moderne badkamer met toilet, douche en apart ligbad. Tevens beschik je over een apart gedeelte van de tuin en kun je gebruik maken van een fiets.

PROGRAMMA

Het retraiteprogramma zal geheel op jouw wensen, behoeften en mogelijkheden worden afgestemd. Je kunt denken aan (wandel)coaching, holistische massage, holistic pulsing, stembevrijding, meditatie of een activiteit die voor jou belangrijk is (bijvoorbeeld paardrijden of schilderen). Daarnaast zullen er natuurlijk voldoende vrije momenten zijn om de mooie omgeving te verkennen, een boek te lezen, een heerlijk warm bad te nemen of te genieten van de cottagetuin rond de boerderij.

KENNISMAKING EN NAZORG

Na een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek ontvang je een voorstel voor een programma en een prijsopgave. Je kunt kiezen voor logies/ontbijt of halfpension (waarbij rekening gehouden wordt met je dieetwensen). Na de retraite kan ik je per telefoon, skype of email ondersteunen bij de integratie van wat er tijdens of na de retraite is losgekomen.

RETRAITE-ERVARINGEN

John en Carina: "We zijn weer volop in de running maar ik wil nog even kwijt dat wij genoten hebben. John voelde zich volledig in de watten gelegd. Aandacht voor hemzelf en in een heerlijk, liefdevol onderkomen en prachtige omgeving. Hij geeft altijd heel veel aan anderen en patiënten. Dus de aandacht voor hemzelf schiet er wel eens bij in. Je stemde je volledig op hem/ons af en het werd een mini-vakantie! Onze gesprekken waren open en geïnspireerd met warme aandacht. Mirjam, het was heerlijk en inspirerend om bij je te zijn! Hartegroet van John en Carina."

Caroline: "Lieve Mirjam, Dankje voor jouw aanwezigheid, voor onze spiegels naar elkaar, voor het mij zien, voor je kookkunsten. In alles wat ik van je heb gezien, zit liefde, zorgvuldigheid en aandacht. Dát is wat mensen nodig hebben. Ik heb diep in mijzelf kunnen kijken door jou, door deze plek, door je behandeling gisteren. Dank. Lieve groet, Caroline."

Marian:
"Het was weer heel fijn om even in m'n eentje helemaal los te komen van alles, zonder wekker, zonder agenda en zonder afwas. Dankjewel voor je goede zorgen, alles was weer tot in de puntjes verzorgd. De sessies hebben me geraakt. Ik kom graag nog eens terug. Veel liefs, Marian."

Patricia van Kins-Kersbergen: "Heel gastvrij ontvangen en een heerlijke plek om tot rust te komen. Mooie verzorgde kamers en ruime badkamer van alle gemak voorzien. De maaltijden waren erg lekker en gezellig. Ik heb een hele prettige holistic pulsing sessie ontvangen en gesnuffeld in de spirituele boekenkast. Er is veel te doen in de omgeving, mooie wandeling gemaakt en naar Orvelte geweest. De kers op de taart is Ussi, de poes, wat een lieverd. Kortom een heel fijn adres van hele lieve en hartelijke mensen, ik kom graag nog eens terug !!"

Anoniem:
"Ontzettend bedankt voor het gastvrije onthaal en verblijf. Match, klik, vrij stromen van energie. Fijne gesprekken en subtiele coaching. Precies goed en meer dan verwacht. Bedankt voor de heerlijke tijd!"

T. Bak:
"Lieve Mirjam, Je hebt hier zorgvuldig en liefdevol een hele fijne plek gecreëerd. Wat is het fijn hier even tot mezelf en tot rust te komen en daarnaast te genieten van je warmte, gastvrije onthaal, lekkere eten, goede gesprekken en mooie tuin. Bijzonder was mijn eerste kennismaking met holistic pulsing en dolfijnenhealing."

Marian van den Beuken:
"Lieve Mirjam, het was heerlijk om bij je te zijn en me door jou te laten verwennen. Ook de massage was top. Ik kom graag weer een keer terug."

Anoniem:
"Mooie vrouw, Wat een rustige plek! Zo vol zorg en attentheid ingericht. Een heerlijke plek om jezelf bijeen te rapen. Ik houd het als dierbaar in mijn herinnering."

Anita Bouwman-Kerkhof:
"We hebben een heel bijzonder weekend gehad. Een ontroerende sessie in de behandelkamer van Mirjam en een prachtige wandeling naar de krachtige plekken in de oerbossen in de omgeving. We voelden ons heel welkom en speciaal. Mirjam, heel hartelijk bedankt."

Joomla templates by a4joomla