slide_bed1.jpgslide_bloem1.jpgslide_bloem2.jpgslide_bloempaars1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_sleenerzand1.jpgslide_tuinpad1.jpgslide_tuinpad2.jpgslide_vaas1.jpgslide_vaas2.jpg

INDIVIDUEEL LOGEREN VOOR (JONG)VOLWASSENEN


logeeropvang huiskamer1 logeeropvang keuken1                                   Kernwoorden: landelijk – kleinschalig – huiselijk – individueel – op maat deskundig

VOOR WIE

Iedereen vanaf circa 16 jaar die goed ter been en redelijk ADL-zelfstandig is, is van harte welkom. Ik heb echter vooral ervaring met mensen met het Down Syndroom en mensen met een verstandelijke beperking.


WAT, WAAR EN HOE

Als je komt logeren ben je hier altijd de enige gast. Zo kun je even helemaal tot rust komen en is er echt aandacht voor wat voor jou belangrijk is. De één-op-één-begeleiding en de activiteiten zijn in het geheel afgestemd op jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. We kunnen ons bezighouden met het aanleren en in stand houden van vaardigheden, o.a. ter voorbereiding op het zelfstandig(er) wonen. Maar we kunnen ook recreatieve activiteiten ondernemen, zoals kokkerellen, tuinieren, fietsen, zwemmen, wandelen, knutselen, schilderen, winkelen of het maken van een uitstapje. Je beschikt over een eigen slaap-/zitkamer en een moderne badkamer met toilet, douche en bad. Het is mogelijk om doordeweeks en in het weekend te logeren. Je kan gehaald en gebracht worden. De focus ligt altijd op warmte, veiligheid, ontspanning, plezier in huiselijke kring én het aanspreken van jouw kernkwaliteiten. Voor een sfeerimpressie verwijs ik je naar het kopje 'bed and breakfast 'de brink' op de homepage. 

VERGOEDING

Vooraf spreken we een vergoeding af. Financiering is mogelijk vanuit het persoonsgebonden budget of uit eigen middelen. Betaling van kosten uit eigen middelen zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Zie voor meer informatie: Belastingdienst extra gezinshulp.

ALGEMEEN

Ik ben HBO-opgeleid, heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen, in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een EHBO-/reanimatie-diploma.

REVIEWS

In Down Up nr. 104 (winter 2013) van Stichting Down Syndroom is er een artikel gepubliceerd over het logeren wat ik aanbied. Je kunt het artikel hier downloaden (pdf formaat): Down Up Nr104 Artikel Mirjam.

Maria Vermeeren: "Mijn ervaring is dat Mirjam heel erg betrokken is bij mijn dochter met down syndroom. Mirjam heeft zich goed ingelezen wat mijn dochter nodig heeft voordat ze kwam logeren. Er is op alle vlakken rekening met haar gehouden tijdens haar verblijf. Mirjam voelt zich zeer verantwoordelijk voor mijn dochter. Ik heb haar in volledig vertrouwen bij Mirjam achter kunnen laten. Mijn dochter heeft het erg naar haar zin gehad en wil graag weer komen logeren. Ik beveel u dit logeeradres van harte aan."

Albert: "Wij hebben Mirjam en Istvan leren kennen via een kennis van ons welke al meer dan 40 jaar te maken heeft gehad met mijn geestelijk gehandicapte zus. Mijn zus gaat nu zo nu en dan een weekendje naar hun toe en ze is deze zomer 5 dagen bij hun op vakantie geweest. Dit gaat geweldig goed, ondanks dat mijn zus niet altijd even gemakkelijk is in de omgang. In onze ogen is Mirjam een leuke vlotte vrouw met een warme persoonlijkheid, die veel interesse heeft in mensen in het algemeen. Ze heeft kennis van zaken, bereidt zich goed voor op wie haar gast is, wat de gast leuk vindt en waar ze rekening mee moet houden in de omgang. Deze dingen samen maken dat mijn zus altijd met veel plezier naar haar toegaat en meteen vraagt `wanneer ga ik weer?`. Voor ons is het een vertrouwd adres geworden waar mijn zus in goede handen is!"


logeeropvang terras1 logeeropvang kipenkuiken1

Joomla templates by a4joomla