slide_bed1.jpgslide_bloem1.jpgslide_bloem2.jpgslide_bloempaars1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_sleenerzand1.jpgslide_tuinpad1.jpgslide_tuinpad2.jpgslide_vaas1.jpgslide_vaas2.jpg

COACHING, HOLISTISCHE MASSAGE, HOLISTIC PULSING, STEMBEVRIJDING, READING AKASHA KRONIEKEN, ACCESS BARS EN MEDITATIE

 
coaching tafel1 coaching stoelen1

Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft.
Vraag jezelf liever af wat het is
waardoor jij tot leven komt en wat je gelukkig maakt
en breng dat in de wereld.
Want wat de wereld nodig heeft
zijn mensen die tot leven zijn gekomen.

 - Howard Thurman -


Tijdens onze ontmoetingen zal het bvenstaande altijd centraal staan. Afhankelijk van wie jij bent en wat jouw interesses en behoeftes zijn maken we gebruik van onderstaande technieken en gaan we samen op zoek naar hoe jij van binnenuit tot leven kunt komen.

COACHING

Bij coaching is er aandacht en tijd voor al je levensvragen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld liggen op het vlak van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk of anderszins. In dialoog met elkaar krijg je inzicht, vind je steun en word je aangemoedigd. Dit alles om je bewust te worden van wie jij bent en wat jij deze aarde te geven hebt. 


HOLISTISCHE MASSAGE

Een massage waarbij ik mij op jou afstem met als doel ontspanning en bewustwording.

HOLISTIC PULSING

Tijdens een holistic pulsing-sessie ligt je met je kleding aan op een massagetafel en breng ik je lichaam in een golvende beweging. Doordat je lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, neemt je lichaam deze beweging als vanzelf over. De pulsen variëren van zacht tot krachtig, van klein tot groot en kunnen gecombineerd worden met strekkende en openende bewegingen. Het continue ritme van het pulsen brengt je in een diepe stille ontspanning. Holistic pulsing is ondersteunend bij het in balans brengen van lichaam en geest. Het draagt bij aan het loslaten van gifstoffen in het lichaam. Veel mensen ervaren holistic pulsing als een grote zachte kracht die hen een gevoel van koestering en geborgenheid schenkt en hen op een vriendelijke manier thuisbrengt bij henzelf.

ACCESS BARS®

Tijdens een Bars® sessie lig je met je kleding aan op een massagetafel en wordt je hoofd op 32 verschillende punten zachtjes aangeraakt. Deze punten corresponderen met bepaalde levensthema's en bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Dit ligt opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

STEMBEVRIJDING

Stembevrijding is jezelf ruimte geven. Het is al je emoties durven voelen en deze laten klinken. Zingen zonder drempels, zonder kaders, zonder goed of fout. Jouw zingen leert je veel over wie je bent, wat je nodig hebt, wat je in de weg staat en hoe je je (levens)weg wil vervolgen. Je stem is je uitingsinstrument. We luisteren naar wat er is door het zingen van klanken, woorden of een lied. Je leert je stem te gebruiken om angsten aan te gaan, vastgezette emoties te uiten en jezelf te helen. Stembevrijding brengt ruimte, ontspanning, herkenning, vertrouwen, kracht en vrijheid. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site van Jan Kortie, de grondlegger van stembevrijding: www.jankortie.nl. Daar legt Jan op diverse manieren uit wat volgens hem stembevrijding is.  coaching vogel2
‘Ik wil zingen zoals vogels zingen, zonder erover na te denken wie er luistert en wat ze ervan vinden'
Rumi

READING AKASHA KRONIEKEN

coaching Akasha

Een Akasha reading is kort gezegd: het contact maken met de blauwdruk van jouw ziel. Heb je vragen als: 'Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde? Waarom loop ik steeds tegen bepaalde items aan? Hoe kan ik omgaan met bepaalde aspecten van mijn leven?' dan is een Akasha reading wellicht iets voor jou. In de Akasha kronieken ligt namelijk alle informatie opgeslagen van jouw ziel. Het is een subtiel energetisch archief van al je (levens)ervaringen en je bestemming. Het bevat de trilling van verleden, heden en de toekomstige mogelijkheden tot verwezenlijking van wie je ziel ten diepste is. Contact maken met de kronieken geeft zicht op verschillende aspecten van jou en je leven. De informatie uit de kronieken komt voorbij je persoonlijkheid.
Aan de hand van jouw volledige naam, geboorteplaats en geboortedatum stem ik mij met een meditatie af op jouw Akasha kronieken en nodig ik je uit om mee te voelen in jouw Akasha veld. Antwoorden op jouw vragen komen bij mij o.a. in beelden, gevoelens, emoties, woorden en stiltes. De antwoorden die je ontvangt zijn altijd liefdevol en nooit veroordelend. Ze bevatten precies díe informatie die je op dat moment in je ontwikkeling nodig hebt en die je verder op weg kan helpen.


REVIEWS

Debohra: 'Hele fijne ervaring! Ik kreeg een sessie als verjaardagscadeau. We begonnen met een kop thee en mijn verhaal waarna vervolgens een heel ontspannen massage werd uitgevoerd. Alsof ik werd begeleid in mijn denken door de massage heen. Kwam heel veel los en heb er nog dagen van moeten bijkomen. Absolute aanrader! Mirjam is duidelijk goed geschoold en weet wat ze doet, zonder er veel woorden aan te hangen. Dankjewel Mirjam! Meest bijzondere ervaring voor mij tot nu toe!' 

Joomla templates by a4joomla