slide_bloem1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_tuinpad2.jpg

COACHING, MASSAGE, HOLISTIC PULSING, STEMBEVRIJDING EN ACCES BARS®
 
coaching tafel1 coaching stoelen1

Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft.
Vraag jezelf liever af wat het is
waardoor jij tot leven komt en wat je gelukkig maakt
en breng dat in de wereld.
Want wat de wereld nodig heeft
zijn mensen die tot leven zijn gekomen.

 - Howard Thurman -


Tijdens onze ontmoetingen zal het bvenstaande altijd centraal staan. Afhankelijk van wie jij bent en wat jouw interesses en behoeftes zijn maken we gebruik van onderstaande technieken en gaan we samen op zoek naar hoe jij van binnenuit tot leven kunt komen.

COACHING

Bij coaching is er aandacht en tijd voor al je levensvragen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld liggen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, relaties of werk. In dialoog met elkaar krijg je inzicht, vind je steun en word je aangemoedigd. Dit alles om je bewust te worden van wie jij bent en wat jij deze aarde te geven hebt. 


HOLISTISCHE MASSAGE

Een massage waarbij ik mij op jou afstem met als doel ontspanning en bewustwording.

HOLISTIC PULSING

Tijdens een holistic pulsing-sessie ligt je met je kleding aan op een massagetafel en breng ik je lichaam in een golvende beweging. Doordat je lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, neemt je lichaam deze beweging als vanzelf over. De pulsen variëren van zacht tot krachtig, van klein tot groot en kunnen gecombineerd worden met strekkende en openende bewegingen. Het continue ritme van het pulsen brengt je in een diepe stille ontspanning. Holistic pulsing is ondersteunend bij het in balans brengen van lichaam en geest. Het draagt bij aan het loslaten van gifstoffen in het lichaam. Veel mensen ervaren holistic pulsing als een grote zachte kracht die hen een gevoel van koestering en geborgenheid schenkt en hen op een vriendelijke manier thuisbrengt bij henzelf.

ACCESS BARS®

Tijdens een Bars® sessie lig je met je kleding aan op een massagetafel en wordt je hoofd op 32 verschillende punten zachtjes aangeraakt. Deze punten corresponderen met bepaalde levensthema's en bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Dit ligt opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

STEMBEVRIJDING

Stembevrijding is jezelf ruimte geven. Het is al je emoties durven voelen en deze laten klinken. Zingen zonder drempels, zonder kaders, zonder goed of fout. Jouw zingen leert je veel over wie je bent, wat je nodig hebt, wat je in de weg staat en hoe je je (levens)weg wil vervolgen. Je stem is je uitingsinstrument. We luisteren naar wat er is door het zingen van klanken, woorden of een lied. Je leert je stem te gebruiken om angsten aan te gaan, vastgezette emoties te uiten en jezelf te helen. Stembevrijding brengt ruimte, ontspanning, herkenning, vertrouwen, kracht en vrijheid. Voor meer informatie kun je het volgende artikel lezen: http://www.jankortie.nl/afb/Stembevrijding-Trouw.pdf


TARIEF

Mijn uurtarief bedraagt € 60,-- (inclusief BTW).


coaching vogel2
‘Ik wil zingen zoals vogels zingen, zonder erover na te denken wie er luistert en wat ze ervan vinden'  - Rumi -
Joomla templates by a4joomla