slide_bed1.jpgslide_bloem1.jpgslide_bloem2.jpgslide_bloempaars1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_sleenerzand1.jpgslide_tuinpad1.jpgslide_tuinpad2.jpgslide_vaas1.jpgslide_vaas2.jpg

BED AND BREAKFAST DE BRINK

bandb badkamer2 bandb badkamer3 

BED AND BREAKFAST DE BRINK

Als retraitegast of logé ben je te allen tijde de enige gast en verblijf je op de eerste etage van onze sfeervol verbouwde rietgedekte woonboerderij uit 1900. Daar heb je privé de beschikking over een slaapkamer, een aparte zitkamer met televisie, koelkastje en een grote moderne badkamer met toilet, douche en apart ligbad. De boerderij wordt omringd door een prachtig aangelegde cottagetuin met enkele knusse terrassen met uitzicht op de omliggende weilanden en saksische boerderijen. De slaap- en zitkamer zijn prikkelarm ingericht met natuurlijke materialen en kleuren. 

OMGEVING

Wezup is een idylisch landelijk boerendorpje met veel saksische rietgedekte boerderijen. Het ligt tussen Westerbork en Emmen in en ligt op loopafstand van Boswachterij Sleenerzand. Wezup heeft via Beilen een goede OV-verbinding met zowel het noorden als het zuiden en westen van het land. In de omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Tevens zijn er talrijke uitstapjes mogelijk op cultureel, historisch en recreatief gebied.


bandb bank2 bandb kast2

bandb bed3 bandb ontbijt4

Joomla templates by a4joomla